06/ 70 623 89 10

06/ 70 623 89 10

Használtautót vásárol, de még bizonytalan, vagy csupán nem szeretne zsákbamacskát vásárolni?

Menjen biztosra! Hívjon, segítünk!

Használt autó állapotfelmérés

vásárlás előtt

Budapesten és Pest megyében helyszíni kiszállással is!

Sokan döntenek használt autó vásárlása mellett, ám ha nincs elég tapasztaltunk és nem vagyunk elég körültekintőek jogosan tarthatunk attól, hogy ezzel jelentős kockázatot vállalunk. Amennyiben használt autó vétel előtt áll, készüljön fel előre a lehetséges buktatókra, így elkerülheti a csalódást.

Használtautó vásárlásakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen az autó műszaki állapota, a motor működése, és valóban sérülésmentes-e? Több éves tapasztalattal, a Komputeres Autódiagnosztikai , és a Festékréteg vastagságmérő eszközünkkel segítünk Önnek az állapotfelmérésben.

 
 
 
 
autó állapotfelmérés
 
 
 
 
   
   
   

  4.990.-

 

Számítógépes autó állapotfelmérés

  A gépjárművek számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

  Komputeres autó állapotfelmérés: Hibakód olvasás, Motordiagnosztika, Elektronikai hibafeltárás, ABS - Check Engine - Klíma - DPF - Immobilizer - vezérlők vizsgálata, stb.

  Az autó állapotfelmérés végén azonnal szóban felvilágosítást adunk az autó állapotáról, a számítógépes diagnosztika eredmények alapján, ha szükséges a mért adatokat e-mailben is elküldjük.

Festék rétegvastagság vizsgálata

  Szeretné tudni valóban sérülésmentes-e a megvásárolni kívánt gépjármű? Ebben is segítünk! Festék rétegvastagság mérő műszerrel ezt 100% biztonsággal megállapítjuk.

  A festékréteg vastagságmérők elterjedése óta kiszűrhetők a sérült, és javított karosszériájú kocsik. A profi fényezők a gyárival egyező vastagságúra festik a javított karosszériát. Azt azonban még ők sem képesek megoldani, hogy az utólagos festékbevonat egyes rétegei a gyárival egyező vastagságúak legyenek.

  Az állapotfelmérés végén azonnal szóban felvilágosítást adunk az eredményéről.

 
 
 
   
   
   

  4.990.-

 
 
 
 
festékréteg állapotfelmérés

MOST az autó állapotfelmérés

Autódiagnosztikai vizsgálat + Rétegvastagság vizsgálat együtt

7.990.-

Akár az Ön által megjelőlt helyszinre megyünk!

Ne vegyen zsákbamacskát!

Menjen biztosra! Hívjon, segítünk!

06/ 70 623 8910

Hétvégén is hívható!