Használtautót vásárolna, de még bizonytalan, vagy csupán nem szeretne zsákbamacskát vásárolni?

Használt autó vásárlás előtti helyszíni átvizsgálása

Menjen biztosra! Hívjon, segítünk!

06/ 70 623 8910

Sokan döntenek használt autó vásárlása mellett, ám ha nincs elég tapasztaltunk és nem vagyunk elég körültekintőek jogosan tarthatunk attól, hogy ezzel jelentős kockázatot vállalunk. Amennyiben használt autó vétel előtt áll, készüljön fel előre a lehetséges buktatókra, így elkerülheti a csalódást.

Használtautó vásárlásakor az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen az autó műszaki állapota, a motor működése, és valóban sérülésmentes-e? Több éves tapasztalattal, a Komputeres Autódiagnosztikai , és a Festékréteg vastagságmérő eszközünkkel segítünk Önnek.

 
 
 
Használt autó vásárlás előtt autódiagnosztika
 
 
 
   
   
   

  4.990.-

Számítógépes autódiagnosztikai vizsgálat

  A gépjárművek számítógépes egysége képes a jármű működésével kapcsolatos jellemzőket és hibákat elmenteni. Az így eltárolt adatokat tudjuk gyári márka specifikus eszközzel kiolvasni és elemezni.

  Komputeres autó átvizsgálás: Hibakód kiolvasás, Motordiagnosztika, Elektronikai hibafeltárás, ABS - Check Engine - Klíma - DPF - Immobilizer - vezérlők vizsgálata, stb.

  A vizsgálat végén azonnal szóban felvilágosítást adunk az autó állapotáról, a számítógépes diagnosztika eredmények alapján, ha szükséges a mért adatokat e-mailben is elküldjük.

Festék rétegvastagság vizsgálat

  Szeretné tudni valóban sérülésmentes-e a megvásárolni kívánt gépjármű? Ebben is segítünk! Festék rétegvastagság mérő műszerrel ezt 100% biztonsággal megállapítjuk.

  A festékréteg vastagságmérők elterjedése óta kiszűrhetők a sérült, és javított karosszériájú kocsik. A profi fényezők a gyárival egyező vastagságúra festik a javított karosszériát. Azt azonban még ők sem képesek megoldani, hogy az utólagos festékbevonat egyes rétegei a gyárival egyező vastagságúak legyenek.

  A vizsgálat végén azonnal szóban felvilágosítást adunk az eredményéről.

 
 
 
   
   
   

  4.990.-

 
 
 
 
használt autó vásárlás előtt festékréteg mérés

MOST HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁS ELŐTT

Autódiagnosztikai vizsgálat + Festék rétegvastagság vizsgálat együtt

7.990.-

Akár az Ön által megjelőlt helyszinre megyünk

Budapesten és Pest megyében!

Ne vegyen zsákbamacskát!

Menjen biztosra! Hívjon, segítünk!

06/ 70 623 8910

Hétvégén is hívható!